Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
+372 5916 2730

Tuunikalakreemiga spagetid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tuunikalakreemiga spagetid
Tuunikalakreemiga spagetid Foto: Jaan Heinmaa

260 kcal

20 min

4 portsu

400 g spagette

1 karp ehk u 175 g tuunikalakonservi (tükid õlis)

0,5 sidruni mahl

1–2 tl palsamiäädikat

1 sl võid

2–4 sl vahukoort

soola-pipart

soovi korral kappareid, riivitud parmesani

serveerimiseks salatilehti

Keeda spagetid pakendil oleva õpetuse järgi. Nõruta ja jäta 0,5 dl keeduvett alles. Mikserda köögikombainis tuunikalatükid, sidrunimahl ja palsamiäädikas ühtlaseks. Lisa või, vahukoor ning tsipake soola-pipart. Sega meelepärane kogus pastaportsuks ning lisa soovi korral pisut kappareid ja riivitud parmesani. Paku koos salatilehtedega.

Hüva nõu

Tuunikalakreem sobib väga hästi ka saiakatteks.

Tagasi üles