260 kcal
20 min
4 portsu
400 g spagette
1 karp ehk u 175 g tuunikalakonservi (tükid õlis)
0,5 sidruni mahl
1–2 tl palsamiäädikat
1 sl võid
2–4 sl vahukoort
soola-pipart
soovi korral kappareid, riivitud parmesani
serveerimiseks salatilehti
260 kcal
20 min
4 portsu
400 g spagette
1 karp ehk u 175 g tuunikalakonservi (tükid õlis)
0,5 sidruni mahl
1–2 tl palsamiäädikat
1 sl võid
2–4 sl vahukoort
soola-pipart
soovi korral kappareid, riivitud parmesani
serveerimiseks salatilehti
Keeda spagetid pakendil oleva õpetuse järgi. Nõruta ja jäta 0,5 dl keeduvett alles. Mikserda köögikombainis tuunikalatükid, sidrunimahl ja palsamiäädikas ühtlaseks. Lisa või, vahukoor ning tsipake soola-pipart. Sega meelepärane kogus pastaportsuks ning lisa soovi korral pisut kappareid ja riivitud parmesani. Paku koos salatilehtedega.
Hüva nõu
Tuunikalakreem sobib väga hästi ka saiakatteks.