1 sl võid + 2 purustatud küüslauguküünt
soovi korral 1 dl mustsõstramahla
Eelkuumuta ahi 180 kraadini. Vasarda liha läbi ja maitsesta mõlemalt poolt soola-pipra ja rosmariiniga. Kuumuta potis vesi keema, maitsesta soolaga ning lase ubadel parajalt krõmpsuks keeda. Nõruta ja lisa 1 sl võid, 2 purustatud küüslauguküünt ning 50 g riivitud juustu. Keeda soovi korral ka kartul või riis. Kuumuta pannil u 2 sl oliiviõli ja prae lihaviilud mõlemalt poolt kenasti pruuniks (u 3 minutit mõlemale poolele). Tõsta fooliumisse ja puista peale 25 g riivjuustu. Jäta ootele.
Vala samale pannile punavein ning keeda u 4 minutit. Lisa küüslauk ja mõne hetke pärast ka suhkur, veiniäädikas, sinep, maitse järgi soola ja musta pipart. Vala juurde ülejäänud oliiviõli või hoopis või. Soovi korral võid kastmes kuumutada ka 1 dl mustsõstramahla.
Serveeri liha ubade, kastme ja soovi korral riisi või kartuli seltsis.