4 portsu
20 min
330 kcal
500 g pärmi-lehttainast või lehttainast
1 purk ehk 750 g kompotiaprikoose
1 dl tükeldatud martsipani
100 g mandlilaaste
serveerimiseks vanillipudingut, -kastet või -jäätist
4 portsu
20 min
330 kcal
500 g pärmi-lehttainast või lehttainast
1 purk ehk 750 g kompotiaprikoose
1 dl tükeldatud martsipani
100 g mandlilaaste
serveerimiseks vanillipudingut, -kastet või -jäätist
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Lõika tainas 4–6 tükiks, lao peale nõrutatud aprikoosid, puista üle martsipanipaladega ja küpseta 10 minutit. Seejärel puista peale ka mandlilaastud. Kui kakuke on kenasti krõbe ja kuldne ning mandlid kergelt jumekad, võta maius ahjust ja serveeri lisandiga.