4 portsu
20 min
430 kcal
4 naha ja luudeta forellipala (à 150 g)
3–4 sl pestot
4 viilu peekonit või toorsuitsusinki
Lisandiks:
1 porru
3 sl oliiviõli
2 x 400 g purki konservube
1 sidruni koor ja mahl
1 sl valge veini äädikat
soola-pipart
4 portsu
20 min
430 kcal
4 naha ja luudeta forellipala (à 150 g)
3–4 sl pestot
4 viilu peekonit või toorsuitsusinki
Lisandiks:
1 porru
3 sl oliiviõli
2 x 400 g purki konservube
1 sidruni koor ja mahl
1 sl valge veini äädikat
soola-pipart
Eelkuumuta ahi 200 kraadini või kuumuta praepann. Määri igale kalapalale pestot ja mähi peekonisse või sinki. Küpseta ahjus või prae pannil, kuni kala on küps – selleks kulub 7–9 minutit. Prae hakitud porrut minut-kaks oliiviõlis, lisa külma veega korralikult loputatud ja siis nõrutatud oad, sidrunikoor ja -mahl. Kuumuta läbi. Maitsesta soola-pipra ja veiniäädikaga. Serveeri kalaportsuga.