/nginx/o/2011/09/30/773708t1hdfb6.jpg)
Kogused 4-le
Munahüüve
10 muna
100 g vahukoort
50 g võid
5 g murulauku
Sool, pipar
Valmistamine:
Või sulatada potis, valada lahtiklopitud munad potti ja segada puulusikaga madalal kuumusel. Kui munasegu on peaaegu hüübinud lisada vahukoor ja maitsestada. Lõpus lisada hakitud murulauku.
Praetud kukeseened
160 g kukeseeni
30 g sibulat
1 küüslaugu küüs
30 g võid
Muskaatpähkel (värskelt riivitud)
Sool, pipar
Valmistamine:
Kukeseenel valida välja väiksemad ja puhastada varred. Sibul ja küüslauk hakkida peeneks ning kuumutada võis. Lisada seened ning kuumutada veel 2-3 min. Maitsestada ja serveerida
Must leib
12 õhukest viilu musta leiba
Oliivõli
Soolahelbeid
Valmistamine:
Mustaleiva viilud asetada ahjuplaadile, piserdada oliivõli ja soolahelvestega. Küpsetada ahjus 130 C juures ülemise kuumutusega 10-14min.