Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Spagetiports

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Spagetiports
Spagetiports Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

20 min

400 g spagettit

2 sl oliiviõli

3 küüslauguküünt

peotäis värsket basiilikut

6 ansoovisefileed, peeneks hakitud või läbi küüsalugupressi lastud (võid kasutada ka 170 g nõrutatud uunikalakonservi)

400 g tomateid (hakitud või sektoritena kirsstomateid)

1 purgitäis musti kivideta oliive, nõrutatud

serveermiseks parmesanilaaste

Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi ja nõruta. Kuumuta pannil õli ning prae ses paar minutit küüslauku ja ansooviseid. Lisa siis oliivid ja tomatid. Kuumuta kuni 4 minutit ning maitsesta siis soola-pipraga. Sega pannitäis pastaga ning serveeri parmesaniga.

Tagasi üles