Päevatoimetaja:
Andres Einmann
+372 666 2072

Värvikas riisiroog

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Värvikas riisiroog
Värvikas riisiroog Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

25 min

2 sl taimeõli

500 g brokolit, õisikuteks lõigatud

2 suuremat porgandit, peeneks riivitud

1 suurem punane paprika, ribadeks lõigatud

200 g külmutatud maisiteri

4 vart rohelist sibulat, peeneks hakitud

4 cm jupp ingverit, kooritud ja riivitud

2-3 rammusat küüslauguküünt, purustatud

2 kotikest pruuni kiirriisi, keedetud

1 pakk toorsuitsupeekonit, õhukesteks ribadeks lõigatud

2 muna, lahti klopitud

½-3/4 dl sojakastet

Kuumuta suuremal (wok) pannil üi ja prae ses brokolit, paprikat ning porgandit 5 minuti jagu, lisa siis mais ning woki veel paar minutit. Viska pannile ka ingver, küüslauk ning roheline sibul. Peale paari minutit lisa riis ja peekoniribad. Viie minuti pärast tee riisisegusse kaks õõnsust ja vala neisse munad. Sega kuni muna peaaegu hüübinud ning vala juurde soja. Sega kõik läbi ja serveeri.
 

Tagasi üles