Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Imeline hernesupp suitsulihaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Imeline hernesupp suitsulihaga
Imeline hernesupp suitsulihaga Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

15 min

500 g külmutatud rohelisi herneid

750 ml kanapuljongit

sovi korral 200 ml kohvikoort

1 tl kuivataud salvei või 2 sl hakitud värsket salveid

180-200 g  sea suitsusiki, liha tükikesteks hakitud

Kuumuta puljong keema ning lisa herned. Kui pada uuesti keema tõusnud, keera tuli väiksemaks. Peale 5 minutit püreesta supp saumikseriga või blendris, lisa singikuubikud. Kuumuta keema ning lisa soovi korral koor. Hea musta leivaga suurepärane!

Tagasi üles