Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
+372 5916 2730

Nobe pasta carbonara

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Nobe pasta karbonara
Nobe pasta karbonara Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

15 min

350-400 g spagette

2  lahtiklopitud muna

1 pakk Ameerika ehk toorsuitsupeekonit

3-4 dl e. 200g riivitud juustu (parmesan sobib, kuid saab hakkama ka muuga)

Keeda spagetid pakendil oleva juhise järgi. Prae peekon ja rebi tükikesteks. Kui makaronid nõrutatud, kuid kuumad, kalla need potti tagasi ja lisa klopitud muna. Sega läbi, kuni muna hüübib. Lisa peekon,  puista üle riivjuustuga ja serveeri.

Tagasi üles