Päevatoimetaja:
Andres Einmann
+372 666 2072

Hakklihavorstikesed pirnisalatiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Hakklihavorstikesed pirnisalatiga
Hakklihavorstikesed pirnisalatiga Foto: Jaan Heinmaa

4 porstu

20 min

750 g kodust hakkliha

1 ja ¾  päikesekuivatatud tomateid õlis, nõrutatud ja peeneks hakitud

soovi korral 1 tl fenkoliseemneid, kuival pannil röstitud

1, 5 dl lehtpeterselli, hakitud

1 muna

1,5 dl saiapudi (lõika röstsaial servad ära ning pudista sõrmede vahel sisu)

praadimiseks õli, maitsestamiseks soola-pipart

Salatiks:

2 pirni, südamik eemaldatud, õhukesteks viiludeks lõigatud

1 punt lehtsalatit või u. 100 g beebispinatit

2 tl veiniäädikat + 1 sl oliiviõli

Sega hakkliha muude ainetega ühtlaseks ja kontrolli maitset. Vormi 1 dl kaupa vorstikesed. Lase 30 in külmikus taheneda. Kuumuta grillpann-või ahi. Grilli või prae vorstikesed igast küljest pruunikaks. Sega salatiained ja serveeri hakklihaportsude kõrvale.

Tagasi üles