Päevatoimetaja:
Georgi Beltadze
+372 666 2180
Saada vihje

Caesari salat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Caesari salat
Caesari salat Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

20 min

½ ciabatta (või muud) saia, kuubikuteks lõigatud

oliiviõli peale niristamiseks

1 pakk ameerika peekonit, õhukeste viiludena ja krõbedaks praetud

(või kõpsetatud kana u. 200 g)

1 pea rooma salatit

1 kõvaks keedetud muna

1 dl parmesanilaaste

Kastmeks:

1,5 dl lahjat majoneesi

2 ansoovisefileed

1 küüslauguküüs

2 sl sidrunimahla

Laota saiakuubikud ahjupaadile, nirista üe õliga ning küpseta 220 kraadises ahjus kuldseks. Mikserda kaste ühtlaseks. Laota rebitud salatilehed, muna, praetud peekon või kana ning munasektorid suuremasse kaussi. Nirista salat üle kastmega ning kaunista parmesanilaastudega.

Tagasi üles