Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Käbe tomati-pesto pirukas

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Käbe tomati-pestopirukas
Käbe tomati-pestopirukas Foto: Toit&Trend

1 ahjuplaaditäis

480 kcal

30 min

1 pakk lehttainast

1 purk rohelist (või punast) pestot

5 tomatit, viiludeks lõigatud

soovi korral peotäis seedrimänniseemneid (võib ka kitse-või sinihallitusjuustu)

Eelkuumuta ahi tainapakil näidatud temperatuurini (u.180- 200 kraadi). Rulli lehttainas kõpsetuspaberilehel ahjuplaadi suuruseks. Määri tainas pealt pestoga ja kata tomativiiludega, puista soovi korral peale seedrimänniseemneid ja juustupalu. Küpseta kuni taina servad ja põhi krõbe ning kuldne. Serveeri soojalt näiteks peaotäie salati kõrvale.

Tagasi üles