Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
+372 5916 2730

Hakkliha-nuudliroog

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Hakkliha-nuudliroog
Hakkliha-nuudliroog Foto: Toit&Trend

360 kcal

4 -6 portsu

u. 20 min

200 g munanuudleid (või hiinapäraseid kiirnuudleid)

1-2 sl taimeõli

500 g hakkliha (veise või kodust)

1 sibul, poolita ja õiga õhemateks sektoriteks

3 küüslauguküünt, purustatud

1 suurem pea brokolit, lõika õisikuteks

soovi korral 2 dl maisi (konservist või külmutatud) või minimaistõlvikuid

1 suurem porgand, diagonaalseteks viiludeks lõigatud

1 suurem punane paprika

(võid brokoli, porgandi, maisi ja paprika asemel kasutada ka 2 pk valmis sügavkülmutatud woki-segu)

5 sl sojakastet (soovi korral lisa veel 5 sl  meelepärast grillkastet)

1 tl seesamiseemneõli

3 varrretäit rohelist sibulat, hakitud

Valmista nuudlid pakendil oleva juhise järgi, nõruta need ja loputa kohe üle külma veega (siis ei küpse nuudlid järelkuumuses liigpehmeks). Jäta sõelale ootama. Kuumuta pannil õli ning prae hakkliha u. 8 minuti jagu või kuni liha kergelt pruunistuma hakkab. Tõsta siis kaussi ootama. Prae tilgas õlis sibulat ja küüslauku minuti –paari jagu, lisa aedviljad või woki-segu ning prae kõrgel kuumusel 4-5 minuti jagu. Tõsta hakkliha tagasi ja vala juurde soja, grillkaste ning seesamiõli. Tõsta roa sisse ka nuudlid ja roheline sibul ning sega pannitäis korralikult läbi.

Tagasi üles