/nginx/o/2011/07/29/688802t1h46fc.jpg)
1/2 küpsisepurupõhja
Täidiseks:
200–250 g ricottat või lahjat kohupiima
100 g maitsestamata toorjuustu
3/4 dl suhkrut
2 munavalget
1 muna
2 tl riivitud sidrunikoort
2 sl jahu
400 g külmutatud marju (punane sõstar, kirsid vm)
0,5 dl suhkrut
2 dl vett
umbes 3–4 külmas vees leotatud ja kuivemaks pigistatud želatiinilehte
Eelkuumuta ahi 180 kraadini. Vooderda koogivormi põhi küpsisepuruga. Klopi toorjuust suhkruga ning lisa ükshaaval muna ja munavalged. Lisa ühtlasele massile sidrunikoor ja jahu. Sega läbi ning kalla pool täidisest põhjale. Viska suur peotäis marju koogi peale laiali ning vala peale ülejäänud täidis. Küpseta 50 minutit kuni tund ja jahuta väljalülitatud, praokil uksega ahjus 30 minutit kuni 1 tund.
Kuumuta vesi ja suhkur. Pane sisse ülejäänud marjad ning aja peaaegu keema. Eemalda pliidilt ning viska želatiinilehed kuuma marjasegusse. Sega, kuni need on lahustunud. Jahuta toatemperatuurini ning kalla vormis olevale koogile. Aseta külmikusse üle öö tahenema.