Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
+372 5916 2730

Kanapala roheliste ubadega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kanapala rohelise oaga
Kanapala rohelise oaga Foto: Toit&Trend

4 portsu

20 min

400 g rohelisi külmutatud või värskeid ube

1 purk nõrutatud valgeid konservube, loputa sõelal külma veega üle

2 küüslauguküünt

2 -3 sl oliiviõli

1-2 sl sidrunimahla

6 peekoniviilu

2 kana rinnafileed, lõika lapiti pooleks ja nõnda saad  4 õhemat fileed

1, 5 dl valget veini või õunamahla ja 1 tl valgeveini äädikat (või õunaäädikat)

Keeda oad parajalt krõmpsuks, nõruta ning sega 1 tl oliiviõli , sidrunimahla ja 1-2 purustatud küüslauguküünega. Lisa ka valged oad ning sega salatiks.

Kuumuta pannil ülejäänud õli ja prae ses peekoniviilud krõbedaks. Tõsta need taldrikule küpsetuspaberi peale. Prae samal pannil soola-pipraga maitsestatud kanafileepalad mõlemalt poolt kuldpruuniks (pann peab olema tõesti kuum!). Tõsta foolimisse 5 minutiks tahenema. Samale pannile purusta krõbe peekon ning kalla kohe peale vein või mahl. Lase pannitäis korraks keema ning kalla kanadele. Serveeri mahalseid kanapalu oasalatipadjal.

Tagasi üles