/nginx/o/2011/07/29/688728t1h603a.jpg)
Koostis:
2 muna
2 dl tuhksuhkrut
2 dl püreestatud musti sõstraid
5 dl 35% rõõska koort
Koostis:
2 muna
2 dl tuhksuhkrut
2 dl püreestatud musti sõstraid
5 dl 35% rõõska koort
Valmistamine:
1. Komplekteeri vajaminevad toorained.
2. Püreesta saumikseriga mustad sõstrad. Kui marjad on külmutatud, võta need külmikust tunniks sulama. Võivad olla veidi jääs, siis külmub maius paremini.
3. Vahusta rõõsk koor tugevaks vahuks.
4. Vahusta munad suhkruga helekollaseks vahuks.
5. Lisa muna-suhkru segule püreestatud mustad sõstrad ja vahustatud koor. Sega ettevaatlikult läbi.
6. Kalla külmakindlasse vormi/vormidesse ning pane vähemalt järgmise päevani sügavkülma.
7. Kummuta jäätis väiksematest vormidest välja või tõsta lusikaga suuremast vormist paras portsjon. Serveeri marjadega.