Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
+372 5916 2730

Sealiha tšillise värske kapsaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Sealiha tšillise värske kapsaga
Sealiha tšillise värske kapsaga Foto: Toit&Trend

Värsket kapsast          2 kg

Magusat tšillikastet    300 g

Soola, pipart

Sealihalõike                1,4 kg (6 tk)

Soola, pipart

Oliiviõli

Riivi värske kapsas ning hauta kergelt koos tšillikastme (võib ka kasutada värsket tšillit või teisi vürtsikamaid maitseaineid), maitsesta soola-pipraga. Lihalõigud prae kergelt kuumal pannil (nii et lihal oleks ilus pruun värv) ja pane 10–15 minutiks ahju järelküpsema. Serveerimisel tõsta kapsas vaagnale ja sinna peale lihalõigud.

Tagasi üles