Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
+372 666 2387

Juurikasupp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Juurikasupp
Juurikasupp Foto: Toit&Trend

u. 6 portsu

180 kcal

25 min

u. 900 g juursellerit, kooritud ja tükeldatud

u. 400  g muredaid kartuleid, kooritud ja tükeldatud

2 sl oliiviõli

1 suurem sibul, hakitud

1,5 l kanapuljongit (kuubikust)

2-2,5 dl kohvikoort

soola-pipart ning 3-4 sl mädarõigast

Kuumuta pannil õli ja prae ses sibulaid u. 3- minuti jagu.. Lisa potti seller, kartulipalad ning kanapuljong. Keeda u. 15 minutit  või kuni juurviljapalad pehmed. Püreesta köögikombainis või saumikseriga. Maitsesta soola-pipraga. Serveerimisel lisa mädarõigast ning nirista peale oliiviõli. Maitseb hea krõbeda saiaga.

Tagasi üles