Vooderda kuni 26 cm läbimõõduga koogivorm muretainaga, lõika serv siledaks ning aseta külmikusse.
Kuumuta ahi 190–200 kraadini. Küpseta bataati või kõrvitsaid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil u 20 minutit. Kui vili pehme, püreesta see kausis saumikseriga. Jahuta mass toatemperatuurini.
Kata fooliumist tõmmatud ribadega vormi tainaga vooderdatud servad, tainast kergelt surudes. Küpseta koogipõhja u 15 minutit, kuni põhi hakkab võtma kuldset tooni. Eemalda foolium ning küpseta veel 5 minutit.
Klopi toorjuust suhkru ja vanillsuhkruga (või muude maitseainetega) ühtlaseks. Sega juurde kohupiim. Seejärel klopi massi sisse ükshaaval munad. Vala juurde ka bataadi- või kõrvitsapüree. Kalla tainapõhjale ning küpseta 180kraadises ahjus 45–50 minutit.