Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
+372 5916 2730

Kerge šoko-vaarikakreem

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kerge šoko-vaarikakreem
Kerge šoko-vaarikakreem Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

Aeg 10 minutit + 10 minutit jahutamist

100 g tükeldatud tumedat (70%) šokolaadi

200 ml paksemat jogurtit

1 sl tuhksuhkrut

1,5 tl vanillsuhkrut

200 g värskeid vaarikaid vm marju

tuhksuhkrut serveerimiseks

Sulata šokolaad mikrolaineahjus või kastrulis veevanni kohal. Tõsta kõrvale ning lisa jogurt ja vanillsuhkur. Sega kogu kraam ühtlaseks ning jaota näiteks kohvitassidesse. Hoia 10 minutit külmikus, kaunista vaarikatega ning sõelu peale tuhksuhkrut.

Tagasi üles