4 portsu
Aeg 10 minutit + 10 minutit jahutamist
100 g tükeldatud tumedat (70%) šokolaadi
200 ml paksemat jogurtit
1 sl tuhksuhkrut
1,5 tl vanillsuhkrut
200 g värskeid vaarikaid vm marju
tuhksuhkrut serveerimiseks
4 portsu
Aeg 10 minutit + 10 minutit jahutamist
100 g tükeldatud tumedat (70%) šokolaadi
200 ml paksemat jogurtit
1 sl tuhksuhkrut
1,5 tl vanillsuhkrut
200 g värskeid vaarikaid vm marju
tuhksuhkrut serveerimiseks
Sulata šokolaad mikrolaineahjus või kastrulis veevanni kohal. Tõsta kõrvale ning lisa jogurt ja vanillsuhkur. Sega kogu kraam ühtlaseks ning jaota näiteks kohvitassidesse. Hoia 10 minutit külmikus, kaunista vaarikatega ning sõelu peale tuhksuhkrut.