Päevatoimetaja:
Marek Kuul
Saada vihje

Kiire panniroog eilsetest kartulitest

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kiire panniroog eilsetest kartulitest
Kiire panniroog eilsetest kartulitest Foto: Jaan Heinmaa

Valmistusaeg 25 minutit

6–8 keedukartulit

porru

150 g suitsusinki

2 hapukurki

1 sl õli

5 muna

1 dl vett

soola

pipart

2 tomatit

1 dl riivjuustu

Lõika kartulid ja sink kangideks või kuubikuteks, porru rõngasteks. Pruunista sink pannil õlis. Vähenda kuumust, lisa kartul ja porru. Prae läbi. Lisa pannile ribadeks lõigatud kurgid. Klopi lahti munad, lisa piim, sool ja pipar. Vala pannile. Kuumuta aeg-ajalt segades, kuni munasegu on hüübinud. Lao peale tomativiilud, raputa peale pipart ja riivjuustu. Kata pann kaanega ja kuumuta, kuni juust on sulanud.

Tagasi üles