Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
+372 666 2387
Saada vihje

Koorekohvine juustukook

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Koorekohvine juustukook
Koorekohvine juustukook Foto: Jaan Heinmaa

1 ports juustukoogi põhisegu (vt  õunamekilise retsepti)

1 ports küpsisepõhja, kuid kasuta šokolaadiküpsiseid

1 tl  lahustuvat kohvipulbrit

120 g šokolaadi

Sulata šokolaad veevannis ning jahuta parajaks. Sega kohvipulber šokolaadi sisse ning šokolaad seejärel toorjuustusegusse. Määri 22 cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm võiga, kata põhi ja servad küpsetuspaberiga. Vooderda vormi põhi ja u 5 cm servast küpsisepuruga (suru lusikaseljaga puru põhja ning servade külge). Kalla täidis  põhjale ja küpseta 30–40 minutit.

Tagasi üles