Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
+372 5916 2730

Kookospähklitšatni

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kookospähklitšatni
Kookospähklitšatni Foto: Toit&Trend

1/2 kookospähklit

1 roheline tšilli

1 väike sibul

2 sl kookosõli

1/2 tl musti sinepiseemneid

2 küüslauguküünt

4 karrilehte (värsket või kuivatatud) või karripastat

soola maitse järgi

Eemalda kookospähkli tuumalt pruun osa (võid kasutada selleks ka tavalist juurvilja koorimise nuga), riivi või lõika väikesteks tükkideks, pane blenderisse. Lisa blenderisse veel ilma seemneteta tšilli, tükeldatud sibul ja sool. Mikserda ühtlaseks massiks.

Pane pannile õli, lase see kuumaks ja lisa sinepiseemned. Kui seemned hakkavad pannil hüplema, lisa purustatud küüslauk ja karrilehed. Prae kiirelt ja korralikult segades. Lisa blenderis mikserdatud segu pannile. Sega, ja ongi valmis. Ära enam kuumuta.

Tagasi üles