Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Tee-ehitus ajab ettevõtjad nutma (12)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Restorani Best pizza buffet juht Tiia Schapel toidukoha ees.
Restorani Best pizza buffet juht Tiia Schapel toidukoha ees. Foto: Joakim Klementi

Üles kaevatud Gonsiori tänava ääres asuvate firmade juhid vaatavad asjatult kliente oodates aknast välja ja näevad tee-ehitusel askeldamas vaid üksikuid töömehi.

Kui alguses lubati ettevõtjatele tööde lõpetamist Tallinnas Gonsiori tänava alguses umbes jaanipäevaks, siis ootamatult lükkus tööde valmimine kahe kuu võrra edasi.

Eile lõuna ajal oli pitsarestoran Best Pizza Buffet inimtühi. Tavaliselt käib seal tööpäeva lõuna ajal 50–100 külastajat. Poole tunni jooksul, mil Postimehe ajakirjanik seal viibis, astus uksest sisse vaid üks toidukuller. Tulid ka kolm turisti, kuid inimtühja saali nähes pöörasid ukse pealt tagasi.

Tagasi üles