/nginx/o/2018/06/14/7901518t1hb7f2.jpg)
Seda, et La Muu teeb jäätist, teab iga magusasõber. Aga hoopis huvitavam on lugu sellest, kuidas veiniklaasi taga õhku visandatud plaan põgeneda palgatööst arenes paari aastaga tootmisettevõtteks, mis soovib laieneda suisa Saksamaale.
Seda, et La Muu teeb jäätist, teab iga magusasõber. Aga hoopis huvitavam on lugu sellest, kuidas veiniklaasi taga õhku visandatud plaan põgeneda palgatööst arenes paari aastaga tootmisettevõtteks, mis soovib laieneda suisa Saksamaale.
«Nullindate lõpus, pärast majanduskriisi üleelamist küsisid ilmselt paljud endalt, kas töö, mida nad teevad, on ikka nii äge, et teha seda terve ülejäänud elu. Mina olin tollal 35, töötasin Swedbankis ja sisimas tundsin, et kontoritöö asemel tahaksin midagi omaenda kätega valmis teha. Lisaks vasardas kuklas teadmine, et kui ma kohe ei alusta, ei tee ma seda ilmselt kunagi,» meenutab La Muu tegevjuht Rasmus Rask.