Marinaadiks purusta blendris sibul, küüslauk, loorber, mesi ja õunaäädikas. Seejärel puhasta seakülg ribist ja kamarast ning aseta see marinaadi, maitsesta soola ja pipraga. Lase marineeruda u 8 tundi, seejärel keera marineeritud siga fooliumisse. Küpseta 180 kraadi juures u 30 minutit. Seejärel vähenda tempearatuuri 130 kraadini ja jätka küpsetamist 2 tundi.
Maitsesta peet soola ja oliiviõliga, keera fooliumisse ja küpseta koos seaküljega ahjus (u 2,5 tundi).
Keeda kartul, hauta kapsas.
Lõika seened ja peekon kuubikuteks ja prae pannil.
Kastme tegemiseks prae eelnevalt fileeritud searibisid mõlemalt poolt, kuni need on pruunistunud. Vala punane vein ribidele ja keeda vein poole jagu kokku ning lisa vett. Keeda 30 minuti jagu ja paksenda jahuga. Keeda, kuni kaste pakseneb. Lõpus maitsesta sojakastme, soola ja pipraga ning lisa kastmele võid.