:format(webp)/nginx/o/2018/05/13/7843742t1h6cb6.jpg)
Ajakirja Kaitse Kodu! palvel valmistas tunnustatud toidublogija Tuuli Mathisen kaitseväe toidupakist nr 4 hõrgutava roa. Proovisime seda välistes tingimustes järgi teha. Mis sellest kõigest sai, vaata videost.
Ajakirja Kaitse Kodu! palvel valmistas tunnustatud toidublogija Tuuli Mathisen kaitseväe toidupakist nr 4 hõrgutava roa. Proovisime seda välistes tingimustes järgi teha. Mis sellest kõigest sai, vaata videost.
Ent esmalt retsept:
Soojad võileivad tomatikastmes sprottide ja juustuga
Lihtne ja kiire hommikusöök, kus leivale sätitud tomatikastmes kalale annavad maitselisa priske sibularatas ja sulanud juust. Tubastes tingimustes saab sellised võileivad loomulikult ahju pista, kuid metsalaagris võib sama võileiva ka grillrestil vaiksel tulel valmis küpsetada.
Võileib on valmis siis, kui leival olev juust on sulanud. Siis ei jää muud üle, kui lihtsalt nautida.
2 viilu leiba
1 karp sprotte tomatikastmes
paar rammusat sibularatast
2 viilu juustu
Tõsta 4–5 sprotti leivale üksteise kõrvale. Lisa ka tomatikastet. Peale aseta sibularatas ja kata kõik juustuviiluga. Aseta ahju või grillrestile ja küpseta, kuni juust on parajalt sulanud. Naudi soojalt.