Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
+372 5916 2730

Singi-virsikuvardad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Singi-virsikuvardad
Singi-virsikuvardad Foto: Jaan Heinmaa

¾ dl apelsinimoosi

2 sl taimeõli

4 tl Dijoni sinepit

1 sl sidrunimahla

u 300 g sinki, lõika 3 cm suurusteks kuubikuteks

2 küpset virsikut, luu eemaldatud ja u 4 cm suurusteks tükkideks lõigatud

serveerimiseks lavaši või tortillasid

Kuumuta grill. Klopi moos, õli, sinep ja sidrunimahl marinaadiks. Lüki sink virsikuga vaheldumisi vardasse ja pintselda üle marinaadiga. Puista peale väheke musta pipart. Grilli u 6 minutit, kuni sink on kergelt pruunistunud ning virsik hakkab pehmenema. Pintselda tihedalt marinaadiga. Serveeri õliga üle pintseldatud lavašilt või tortillalt.

Tagasi üles