¾ dl apelsinimoosi
2 sl taimeõli
4 tl Dijoni sinepit
1 sl sidrunimahla
u 300 g sinki, lõika 3 cm suurusteks kuubikuteks
2 küpset virsikut, luu eemaldatud ja u 4 cm suurusteks tükkideks lõigatud
serveerimiseks lavaši või tortillasid
¾ dl apelsinimoosi
2 sl taimeõli
4 tl Dijoni sinepit
1 sl sidrunimahla
u 300 g sinki, lõika 3 cm suurusteks kuubikuteks
2 küpset virsikut, luu eemaldatud ja u 4 cm suurusteks tükkideks lõigatud
serveerimiseks lavaši või tortillasid
Kuumuta grill. Klopi moos, õli, sinep ja sidrunimahl marinaadiks. Lüki sink virsikuga vaheldumisi vardasse ja pintselda üle marinaadiga. Puista peale väheke musta pipart. Grilli u 6 minutit, kuni sink on kergelt pruunistunud ning virsik hakkab pehmenema. Pintselda tihedalt marinaadiga. Serveeri õliga üle pintseldatud lavašilt või tortillalt.