4 portsu
marineerimiseks kuluv aeg + 30 minutit
8 kanakoiba (nahk eemaldada)
250 ml maitsestamata jogurtit
1 tl riivitud värsket ingverit (u pöidlapikkune jupp)
3 purustatud küüslauguküünt
3 sl oliiviõli
poole laimi (või sidruni) mahl
1 tl paprikapulbrit
noaotsaga sinepipulbrit, jahvatatud kollajuurt (pakil kirjas turmeric või kurkum) ning soovi korral garam masalat (valmis indiapärane maitseainesegu)
0,5 tl jahvatatud vürtsköömnet ja tšillit
Salatipadi:
1–2 pikka kurki (lõika pikuti pooleks ning eemalda seemned, haki peeneks)
1 punane tšilli (eemalda seemned, haki peeneks)
1 sl koriandrit (haki)
1,5 dl maitsestamata jogurtit
2 tomatit (eemalda seemned, haki)