Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Fotod: Teletorni restoran on taas avatud (2)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Detsembris avati pärast aastast vaheaega taas Teletorni restoran, mis pidas sel kolmapäeval ametlikku avamispidu. 

Tegemist oli väikese gastronoomilise seiklusega pilvepiiril, saatjaks Väikese Printsi raamatust tuntud tegelased. Liikumisetenduse, milles osalesid Tallinna 32. kooli teatriklassi õpilased, lavastas Hanna Junti, kes ka ise restoranis töötab.

Avapeol serveeriti külalistele eelroaks peedis ja viinas marineeritud soome forelli nõrutatud hapukoore, wakame ja puraviku cappuccino'ga, pearoaks veiseribisid krõmpsuvate juurviljadega ja magusroaks traditsioonilist Eesti lumepallisuppi ebatraditsioonilisel moel.

Teletorni 22. korrusel asuv kohvik-restoran üllatab külalisi lihtsa, põhjamaise köögiga.  Kohvikus saab nautida tassi kohvi kõrvale kohapeal valmistatud küpsetisi, restoranis peakokk Vladimir Upenieki loodud ehedaid maitseid.

Nädalavahetustel mängib restoranis elav muusika, toimuvad kultuuri ja gastronoomiat siduvad sündmused.

Tagasi üles