Päevatoimetaja:
Alexandra Saarniit
Saada vihje

Lambakarree lisanditega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Lambakarree lisanditega
Lambakarree lisanditega Foto: Jaan Heinmaa

Gurmeelauale

hautatud köögivilju
4 tk lambakarreed
baklažaani
3–4 keedetud kartulit
soola ja pipart
kaunistamiseks kress-salatit ja peedilehti.

Prae karree igalt küljelt kuumal pannil, maitsesta ning pane 7–9 minutiks 180kraadisesse ahju, nii saad keskmise küpsusega liha. Üleküpsenud lamba jaoks hoia mõned minutid kauem. Purusta kartulid pudruks, maitsesta soola ja pipraga ja vormi neist pisikesed koogikesed. Pane ahju 200 kraadi juurde 10 minutiks küpsema. Hauta meelepärased köögiviljad (näiteks baklažaan, paprika ja sibul). Püreesta baklažaan ja maitsesta soola ja pipraga. Aseta taldrikule hautatud köögiviljad, sinna peale lambakarree. Garneeringuks sea kartulikoogid ja baklažaanipüree. Viimasena lisa veinikaste. Kaunista kress-salati ja peedilehtedega.

Tagasi üles