Gurmeelauale
hautatud köögivilju
4 tk lambakarreed
baklažaani
3–4 keedetud kartulit
soola ja pipart
kaunistamiseks kress-salatit ja peedilehti.
Gurmeelauale
hautatud köögivilju
4 tk lambakarreed
baklažaani
3–4 keedetud kartulit
soola ja pipart
kaunistamiseks kress-salatit ja peedilehti.
Prae karree igalt küljelt kuumal pannil, maitsesta ning pane 7–9 minutiks 180kraadisesse ahju, nii saad keskmise küpsusega liha. Üleküpsenud lamba jaoks hoia mõned minutid kauem. Purusta kartulid pudruks, maitsesta soola ja pipraga ja vormi neist pisikesed koogikesed. Pane ahju 200 kraadi juurde 10 minutiks küpsema. Hauta meelepärased köögiviljad (näiteks baklažaan, paprika ja sibul). Püreesta baklažaan ja maitsesta soola ja pipraga. Aseta taldrikule hautatud köögiviljad, sinna peale lambakarree. Garneeringuks sea kartulikoogid ja baklažaanipüree. Viimasena lisa veinikaste. Kaunista kress-salati ja peedilehtedega.