100 g õhukesi peekoniviile
soovi korral peotäis viilutatud šampinjone
5 kirsstomatit
4 sl konserveeritud ube tomatis
5 muna, lahti klopitud koos 1–2 sl vee või piimaga
u 1 tl Tabasco kastet (piprakaste)
soola, musta pipart, salveilehti
100 g õhukesi peekoniviile
soovi korral peotäis viilutatud šampinjone
5 kirsstomatit
4 sl konserveeritud ube tomatis
5 muna, lahti klopitud koos 1–2 sl vee või piimaga
u 1 tl Tabasco kastet (piprakaste)
soola, musta pipart, salveilehti
Viiluta peekon ning prae see kuival pannil mõlemalt poolt pruunikaks. Lisa seened ja pruunista needki. Kuumuta samas oad ja tomatid. Lisa klopitud munale Tabasco, sool ja pipar. Vala segu pannil olevale kraamile. Kui muna hakkab hüübima, tõmba spaatliga panni servadest omletisegu keskele ning liiguta panni nõnda, et vedelam osa servadesse jookseks. Nii saad ühtlasemalt küpsenud omleti. Lisa salveilehed, kuumuta veel pisut ning serveeri.