Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Küpsetatud kanakoivad röstitud kaalika ja porgandiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Küpsetatud kanakoivad röstitud kaalika ja porgandiga
Küpsetatud kanakoivad röstitud kaalika ja porgandiga Foto: Parim Maitse

Neljale

4 kanakoiba
600 g kaalikat
600 g porgandit
Santa Maria mango ja karri maitseainesegu (Mango Curry)
Santa Maria Tex-Mex küüslaugusalsat (Garlic Salsa)
5 Santa Maria loorberilehte
1 küüslauk
2 punast sibulat
Santa Maria kivisoola (Rock Salt)
Santa Maria Tellicherry pipart
 

Puhasta kanakoivad, määri küüslaugusalsaga ning maitsesta mango ja karri maitseainega. Köögiviljad tükelda ning pane ahjupannile.Kooritud küüslauguküüned lõika pooleks, kuumuta kergelt õlis ja vala köögiviljadele. Lisa natuke vett, maitsesta kivisoola, Tellicherry pipra ja loorberiga. Aseta ka kanakoivad ahjupanni restilening küpseta 200–220 kraadi juures 20–40 minutit.

Tagasi üles