6 portsu
20 minutit + 1 tund küpsetamist ahjus
¾ dl ümarama teraga riisi
750 ml piima
¾ dl suhkrut
4 muna
1 tl vanillsuhkrut
½ dl rosinaid
tsipake kaneeli ja soovi korral muskaati pealeraputamiseks
serveerimiseks värskeid marju
6 portsu
20 minutit + 1 tund küpsetamist ahjus
¾ dl ümarama teraga riisi
750 ml piima
¾ dl suhkrut
4 muna
1 tl vanillsuhkrut
½ dl rosinaid
tsipake kaneeli ja soovi korral muskaati pealeraputamiseks
serveerimiseks värskeid marju
Eelkuumuta ahi 180 kraadini. Keeda riis pakendil oleva juhise järgi ja nõruta sõelal. Klopi piima sisse suhkur, munad ja vanillsuhkur. Kalla vedel kraam läbi sõela ning lisa riis ja rosinad. Sega läbi. Võta kõrgemate servadega ahjuplaat. Laota käterätt selle põhjale ja aseta peale 1,5liitrine küpsetusvorm. Vala pudingusegu vormi ning puista sellele kaneeli ja muskaati. Tõsta plaat koos pudinguga ahju ja kalla siis plaadile nii palju vett, et see üle ääre ei tuleks ega ulatuks pooleni pudinguvormist. Küpseta 40–50 minutit ja lase seejärel 1 tund jahtuda. Serveeri värskete marjade ning soovi korral vahukooretupsuga.