Kastmeks:
125 ml 30% hapukoort
3/4 tl sidrunimahla
3/4 tl wasabipastat
Makiks:
12 norilehte
1/2 pikast kurgist, lõika 10 cm pikkusteks õhukesteks sektoriteks
1 väike porgand, 10 cm pikkusteks jämedamateks tikukesteks lõigatud
kokku 1 paprika (1/2 punasest + 1/2 kollasest paprikast), suuremateks tikukesteks lõigatud
400 g küpseid avokaadosid, koori ja eemalda kivi, viiluta õhemateks sektoriteks
75 g kuivikupuru (lõika röstsaial koorik ära ja kuivata saia150kraadises ahjus, ära pruunista!)
3 dl seesamiseemneid (hea oleks pooleks musta ja valget seesamit, originaalis kasutatakse hoopiski segu seesamiseemnetest ja purustatud vetikatest)
4 muna
u 4 dl jahu
soovi korral 100 g toorest või suitsulõhet, ribadena
Sushiriis: 3/4 dl riisiäädikat + 1/2 dl suhkrut + 1/4 dl soola