Neljale
2 papaiat
1 sl sidrunimahla
Leem:
2 dl vett
1 kaneelikoor
0,5–1 cm jupp punast tšillikauna
1 pakk kibuvitsa (vm punast) teed
2 sl mett
2 sl heledat siirupit
1 sl sidrunimahla
Neljale
2 papaiat
1 sl sidrunimahla
Leem:
2 dl vett
1 kaneelikoor
0,5–1 cm jupp punast tšillikauna
1 pakk kibuvitsa (vm punast) teed
2 sl mett
2 sl heledat siirupit
1 sl sidrunimahla
Koori papaiad, poolita ja eemalda seemned. Tükelda ja sega 1 sl sidrunimahlaga. Mõõda vesi potti, lisa kaneelikoor ja tšilli. Kuumuta keemiseni, võta pliidilt ja lase kaane all viis minutit seista. Lisa teepakk ja jäta veel kaheks minutiks tõmbama. Kurna leem, maitsesta mee, siirupi ja sidrunimahlaga. Vala papaiatükkidele ja lase paar tundi jahedas maitset võtta.