Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Kohupiimaga täidetud kanakoivad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kohupiimaga täidetud kanakoivad
Kohupiimaga täidetud kanakoivad Foto: Parim Maitse

Neljale

4 kanakoiba
200 g Tere teralist kohupiima
1 pakk Santa Maria Guacamole maitseainesegu (Guacamole Mix)
1 avokaado
Santa Maria Smokey BBQ kastet
Santa Maria kivisoola (Rock Salt)
Santa Maria kolme pipra segu (Triple Pepper)
serveerimiseks Salvesti küüslaugu- ja tillimajoneesi
 

Puhasta kanakoivad kontidest nii, et ei vigastaks liha. Sega kausis kokku kohupiim ja maitseainesegu ning lisa hakitud avokaado. Maitsesta liha seest Smokey BBQga (suitsumaitselise kastmega). Lisa supilusikatäis kohupiimamassi ja mähi koivaliha tihkelt kokku. Kindlusta hambatikkudega. Maitsesta kanakoivad ka pealt maitseainetega ning küpseta ahjus restiga ahjupannil 185 kraadi juures 40 minutit. Serveeri riisi ja ananassisalsaga (Pineapple Salsa).
 

Tagasi üles