Valmistusaeg 15 minutit
1 pott basiilikut
2–3 küüslauguküünt
0,5 dl õli
35 g riivitud Parmesani juustu
soola
pipart
2 dl kohvikoort
500 g spagette
Valmistusaeg 15 minutit
1 pott basiilikut
2–3 küüslauguküünt
0,5 dl õli
35 g riivitud Parmesani juustu
soola
pipart
2 dl kohvikoort
500 g spagette
Pane basiilikulehed ja hakitud küüslauk kombaini ja purusta saumikseriga. Nirista hulka õli ja riivitud Parmesan ja töötle ühtlaseks. Kuumuta koor keemiseni, vala sellest pool basiilikusegusse, mikserda ühtlaseks, vala ülejäänud koore juurde potti ja hauta 5 minutit, kuni kaste pakseneb. Keeda samal ajal pehmeks spagetid. Õhtusöögist ülejäävad spagetid saad ära kasutada homse hommikusöögi valmistamisel.