16 tk
Aeg 20 minutit + 3 tundi külmikus
400 g hakitud tumedat šokolaadi
400 g suhkruga kondenspiima
75 g võid
¾ dl viski-koorelikööri (võib ka ilma, kuid see on siiski asja uba)
16 tk
Aeg 20 minutit + 3 tundi külmikus
400 g hakitud tumedat šokolaadi
400 g suhkruga kondenspiima
75 g võid
¾ dl viski-koorelikööri (võib ka ilma, kuid see on siiski asja uba)
Vooderda vähemalt 5 cm sügavune, u 10 x 24 cm suurune (või samaväärne) karp (sobivad nii küpsise- kui ka salatikarbid) küpsetuspaberiga. Kuumuta kastrulis šokolaadi, kondenspiima ja võid, kuni segu on ühtlane. Lisa liköör, sega jälle ning vala ettevalmistatud karpi või vormi. Lase külmikus vähemalt 3 tundi taheneda. Soovi korral võid enne paladeks lõikamist üle puistata röstitud mandlilaastudega.