Päevatoimetaja:
Uwe Gnadenteich
+372 666 2071

Likööriruudud

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Jaan Heinmaa

16 tk

Aeg 20 minutit + 3 tundi külmikus
400 g hakitud tumedat šokolaadi
400 g suhkruga kondenspiima
75 g võid
¾ dl viski-koorelikööri (võib ka ilma, kuid see on siiski asja uba)

Vooderda vähemalt 5 cm sügavune, u 10 x 24 cm suurune (või samaväärne) karp (sobivad nii küpsise- kui ka salatikarbid) küpsetuspaberiga. Kuumuta kastrulis šokolaadi, kondenspiima ja võid, kuni segu on ühtlane. Lisa liköör, sega jälle ning vala ettevalmistatud karpi või vormi. Lase külmikus vähemalt 3 tundi taheneda. Soovi korral võid enne paladeks lõikamist üle puistata röstitud mandlilaastudega.

Tagasi üles