Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Viigimarjad teki sees

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Viigimarjad teki sees
Viigimarjad teki sees Foto: Jaan Heinmaa

18–24 suupistet

6 viigimarja  

100 g toorsuitsupeekonit või -sinki 

100 g toorjuustu

75 g kitsejuustu või sinihallitusjuustu

musta pipart

Hõõru toorjuust ja sinihallitus- või kitsejuust ühtlaseks kreemiks ning maitsesta musta pipraga. Tükelda viigimarjad sõltuvalt suurusest  kolmeks või neljaks sektoriks, lõika peekoniviilud pikuti 2–3 cm ribadeks. Määri viigimarjade lõikepindadele õhuke kiht juustukreemi ja keera peekoniribad tihedalt ümber viigimarjade. Küpseta 200kraadises ahjus 8–10 minutit. Võta ahjust, lase paar minutit seista ja serveeri soojalt.

Tagasi üles