18–24 suupistet
6 viigimarja
100 g toorsuitsupeekonit või -sinki
100 g toorjuustu
75 g kitsejuustu või sinihallitusjuustu
musta pipart
18–24 suupistet
6 viigimarja
100 g toorsuitsupeekonit või -sinki
100 g toorjuustu
75 g kitsejuustu või sinihallitusjuustu
musta pipart
Hõõru toorjuust ja sinihallitus- või kitsejuust ühtlaseks kreemiks ning maitsesta musta pipraga. Tükelda viigimarjad sõltuvalt suurusest kolmeks või neljaks sektoriks, lõika peekoniviilud pikuti 2–3 cm ribadeks. Määri viigimarjade lõikepindadele õhuke kiht juustukreemi ja keera peekoniribad tihedalt ümber viigimarjade. Küpseta 200kraadises ahjus 8–10 minutit. Võta ahjust, lase paar minutit seista ja serveeri soojalt.