Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Tagakülg

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Postimees
Copy
Peipsi toidu retseptivihik.
Peipsi toidu retseptivihik. Foto: Fjodor Maspanov

Peipsi kandi toitudest ilmus retseptivihik

Pühapäeval esitleti Ida-Virumaal Lohusuus kultuuriseltsi MTÜ Logovest ruumides Peipsi toidu kolmekeelset retseptivihikut, kuhu on kirja pandud 27 sellele kandile omast toiduretsepti kalasupist kuni Ivan-Tšai ja Peipsi keedetud suhkruni. Ettevõtlikud Lohusuu naised võtsid teha retseptid, mis piirkonnale omased, küpsetasid need aasta jooksul kõik koos läbi, pildistasid, maitsesid ja dokumenteerisid lõpuks kogu tegevuse trükiseks «Peipsi köögi retseptid». Lähiajal kavatsetakse koostöös Peipsi toidu võrgustikuga välja anda ka suur retseptiraamat kuni 80 retseptiga. Tartu Postimees

Tagasi üles