/nginx/o/2014/12/19/3622877t1h6c41.jpg)
Ratatouille, küülikukoib ploomidega, vasikaliharulaad seentega, pardifilee lõigud kirssidega, omlett servikutega ja nii edasi. Niimoodi on harjunud kasarmus sööma Prantsuse sõdurid. Aga 300 neist ootab kevadel ees Eesti köök.
Ratatouille, küülikukoib ploomidega, vasikaliharulaad seentega, pardifilee lõigud kirssidega, omlett servikutega ja nii edasi. Niimoodi on harjunud kasarmus sööma Prantsuse sõdurid. Aga 300 neist ootab kevadel ees Eesti köök.
Kevadel tuleb Tapale 300 prantslast, kes teevad tutvust verivorsti, hapukapsa ja ahjuseaga. Üksiti avaneb neil võimalus ära proovida sült, kama ja hapukoor. Postimees pöördus Prantsusmaa Helsingi suursaatkonna poole ja sai sõjaväeatašee assistendilt Oliver Herbas’lt kolme sõjaväeüksuse lõunamenüü. Sinna kõrvale palusime Tapa sõjaväesöökla menüü. Näiteid mõlemast näeb selle loo juures.