Ettevalmistusaeg 15 minutit + pliidil 30 minutit
3 dl tatart
5–6 dl vett
1 sl õli
2 porgandit
1 sibul
400 g kanahakkliha
2 tomatit
soola
musta pipart
hakitud peterselli
Ettevalmistusaeg 15 minutit + pliidil 30 minutit
3 dl tatart
5–6 dl vett
1 sl õli
2 porgandit
1 sibul
400 g kanahakkliha
2 tomatit
soola
musta pipart
hakitud peterselli
Pane pestud tatar veega keema, keeda pehmeks ja maitsesta soolaga. Vajadusel lisa keetmise ajal vett. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga, koori ning haki sibulad. Pruunista pannil õlis porgandeid, sibulat ja hakkliha 3–4 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3–4 minutit. Kalla pannitäis potti tatra juurde, sega korralikult läbi ning hauta 10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Puista üle hakitud peterselliga.