Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Tatra-kanahakklihahautis

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tatra-kanahakklihahautis
Tatra-kanahakklihahautis Foto: Jaan Heinmaa

Ettevalmistusaeg 15 minutit + pliidil 30 minutit

3 dl tatart

5–6 dl vett

1 sl õli

2 porgandit

1 sibul

400 g kanahakkliha

2 tomatit

soola

musta pipart

hakitud peterselli

Pane pestud tatar veega keema, keeda pehmeks ja maitsesta soolaga. Vajadusel lisa keetmise ajal vett. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga, koori ning haki sibulad. Pruunista pannil õlis porgandeid, sibulat ja hakkliha 3–4 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3–4 minutit. Kalla pannitäis potti tatra juurde, sega korralikult läbi ning hauta 10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Puista üle hakitud peterselliga.

Tagasi üles