Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Pomerants: Hansot ei kutsutud, kuna ta pole mereteadlane

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: posti­mees.ee
Copy
Keskkonnaminister Marko Pomerants.
Keskkonnaminister Marko Pomerants. Foto: Mihkel Maripuu

Keskkonnaminister Marko Pomerants (IRL) teatas vastuseks Väikese väina tammi initsiatiivgrupi eestvedaja Heiki Hanso kriitikale, et teda ei kutsutud tammi avade rajamist käsitlenud koosolekule, kuna seal osalesid ainult mereteadlased.

«Heiki Hanso on kurb, et teda ega kohalike omavalitsuste esindajaid ei kutsutud keskkonnaministri korraldatud koosolekule. Põhjus on väga lihtne. Palusin Eesti Teaduste Akadeemia presidendil Tarmo Soomerel kokku panna mereteadlaste tiimi, kes võiksid asjast arusaama omada. Ma ei taha sellega öelda, et neid inimesi poleks rohkem, aga fakt on see, et Hanso pole mereteadlane,» kirjutas Pomerants sotsiaalmeedias.

Keskkonnaminister märkis, et tegi riigikogu keskkonnakomisjoni sügisesel avaistungil komisjoni esimehele Rainer Vakrale (SDE) ettepaneku needsamad teadlased komisjoni kutsuda ja oma arusaamadest ülevaade anda.

Tagasi üles