Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Madgooga ehk datlitrühvlid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Madgooga ehk datlitrühvlid
Madgooga ehk datlitrühvlid Foto: Jaan Heinmaa

u 20 tk

2,5 dl puhastatud datleid

¾ dl tahinipastat

¼ tl jahvatatud kardemoni

katteks kakaopulbrit, tuhksuhkrut, jahvatatud kohvipuru, seesamiseemneid, riivitud kookost või jahvatatud pähkleid

Lase datlid läbi hakklihamasina või purusta need köögikombainis. Sega tahinipasta ning kardemoniga ning vormi õlitatud käte vahel väikesed trühvlid. Veereta pallikesed seejärel meelepärases kattes ning aseta vaagnale tahenema.

Tagasi üles