Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2011/01/24/503507t1h961f.jpg)
Valmistusaeg 15 minutit
1 pott basiilikut
2–3 küüslauguküünt
0,5 dl õli
35 g riivitud Parmesani juustu
soola
pipart
2 dl kohvikoort
500 g spagette
Pane basiilikulehed ja hakitud küüslauk kombaini ja purusta saumikseriga. Nirista hulka õli ja riivitud Parmesan ja töötle ühtlaseks. Kuumuta koor keemiseni, vala sellest pool basiilikusegusse, mikserda ühtlaseks, vala ülejäänud koore juurde potti ja hauta 5 minutit, kuni kaste pakseneb. Keeda samal ajal pehmeks spagetid. Õhtusöögist ülejäävad spagetid saad ära kasutada homse hommikusöögi valmistamisel.