Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Hakkliha-köögiviljahautis keedukartulitega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Hakkliha-köögiviljahautis keedukartulitega
Hakkliha-köögiviljahautis keedukartulitega Foto: Jaan Heinmaa

Ettevalmistusaeg 30 minutit + pliidil 20 minutit

1 sibul
2 küüslauguküünt
1 sl õli
1 väike kaalikas
2 porgandit
500–600 g kapsast
500 g hakkliha
1 paprika
4 suuremat tomatit
100 g sulatatud juustu
soola
pipart
suhkrut
tüümiani
 

Koori ja haki sibul, purusta küüslauk ja kuumuta poti põhjas õlis 1–2 minutit. Koori porgand ja kaalikas ning lõika peenteks ribadeks, lisa potti, tee sama peenteks ribadeks lõigatud kapsaga. Pruunista hakkliha pannil, lisa ribadeks lõigatud paprikad ja tükeldatud tomatid. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta läbi ja vala potti, lisa tüümian ja hauta madalal kuumusel 20–25 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Sega hulka sulatatud juust. Viimistle maitse. Samal ajal keeda kartulid.
 

Tagasi üles