Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Lihtne vürtsikas kalasupp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
LIhtne vürtsikas kalasupp
LIhtne vürtsikas kalasupp Foto: Jaan Heinmaa

4-le

2 küünt küüslauku
1 spl peeneks hakitud ingverit
1 keskmine punane tšilli
u 70 g porrut
u 200 g porgandeid
2 spl õli
1,2 l kalapuljongit
200 g lõhefileed
60–80 g vokinuudleid
200 ml kookospiima
rohelist sibulat või mõnda muud rohelist ürti
(mizuna salatilehti)
 

Kuumuta paksupõhjalises potis õli, lisa peeneks hakitud küüslauk, ingver, tšilli ja kuumuta neid mõne hetke jooksul. Järgmisena pane potti peenikesteks ribadeks lõigatud porgand ja porru, kuumuta veel paar minutit. Lisa kalapuljong. Lase leemel paar minutit podiseda ning tõsta sinna kalatükid ja vokinuudlid. Kui supp on keema tõusnud, kalla sisse kookospiim. Serveeri värskete ürtidega.

Tagasi üles