Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Kana-nuudlisupp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kana-nuudlisupp
Kana-nuudlisupp Foto: Jaan Heinmaa

Ettevalmistusaeg 20 minutit + pliidil 40 minutit

2 kanakoiba
1,5 l vett
1 suur porgand
1 punane paprika
1 sibul
2 hapukurki
100 g nuudleid
maitserohelist
soola
kanamaitseainet
 

Pane kanakoivad külma veega keema. Eemalda leemelt vaht ja keeda 30 minutit. Koori ja riivi porgand, haki sibul. Hauta pannil õlis madalal kuumusel 2–3 minutit. Lisa tükeldatud paprika, hauta veel paar minutit. Kui kanakoivad on pehmed, tõsta leemest. Eemalda koibadelt nahk ja tükelda liha. Vala puljongisse nuudlid ja hautatud köögiviljad, keeda, kuni nuudlid on pehmed. Lisa kanatükid ja tükeldatud hapukurgid. Maitsesta soola ja kanamaitseainega.
 

Tagasi üles