Hommikueineks apelsinimahl, puuviljad ja röstsai, vahel ka maisihelbed või puder (viimane kuulduste järgi Tupperware’i kausist). Lõunaks salat kalkuni või mereandidega. Pärastlõunase tee kõrvale krõmps küpsis apelsinimoosi või kohupiimaga. Õhtusöögiks aurutatud köögiviljad riivjuustuga. Vahepaladena mõned toored porgandid, kurgi- või tomativiilud. Hilja õhtul naudisklemiseks veel klaas vermutit.
Tellijale
Kuninganna Elizabeth sööb selleks, et elada, mitte ei ela, et süüa
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Just niimoodi kirjeldab küpsemale naisterahvale suunatud portaal Baby Boomster kuninganna Elizabeth II (89) – Suurbritannia ajaloo pikimalt troonil püsinud monarhi – tüüpilist igapäevast toidulauda. Menüüd, mis ei vasta sugugi stereotüübile Inglise köögikunstist – ei mingit rasvast kala, krõpse ega grillvorste. Nimelt eelistavat kuninganna dieeti, mis viib organismist välja võimalikult palju jääkaineid. Selle lahutamatuks osaks on igal õhtul ka kaks supilusikatäit oliiviõli ning päeva jooksul mitu tassi teed.