Just niimoodi kirjeldab küpsemale naisterahvale suunatud portaal Baby Boomster kuninganna Elizabeth II (89) – Suurbritannia ajaloo pikimalt troonil püsinud monarhi – tüüpilist igapäevast toidulauda. Menüüd, mis ei vasta sugugi stereotüübile Inglise köögikunstist – ei mingit rasvast kala, krõpse ega grillvorste. Nimelt eelistavat kuninganna dieeti, mis viib organismist välja võimalikult palju jääkaineid. Selle lahutamatuks osaks on igal õhtul ka kaks supilusikatäit oliiviõli ning päeva jooksul mitu tassi teed.
Mees, kes vastutab kuninganna toidupoolise eest, kannab nime Mark Flanagan ja tema täpne tiitel on kuningliku majapidamise peakokk. Flanagani ülesandeks on tuvastada road, mis on Elizabethile eriti meelepärased, ning välistada need, mis pole, kirjutab ajaleht Telegraph. Plussmärk läheb väga tõenäoliselt nende toitude juurde, mis sisaldavad šokolaadi või on valmistatud kuningannale endale kuuluvatest taludest pärit saadustest, märgib väljaanne. Sinna alla kuulub näiteks kuningliku perekonna Norfolkis asuva Sandringhami häärberi juurest pärit veise- ja ulukiliha. Viimane peab seejuures olema hästi küpsetatud, sest roosakat tooni kuninganna liharoogades ei armasta.